بیماری قلبی عروقی با سلامتی سیستم شنوایی در ارتباط است

 

کلید شنوایی مناسب، داشتن یک سیستم شنیداری بدون نقص و سالم می باشد و کلید داشتن یک سیستم شنیداری سالم، سیستم گردش خون مناسب به سیستم های مربوطه علی الخصوص سیستم وابسته به حلزون می باشد.

پس شاید زیاد غیر منتظره نباشد اگر به شما بگوییم، در سال 2010 دانشگاه ایالت Wichita اعلام نمود: بروز بیماری های قلبی-عروقی به صورت نامناسبی بر روی سیستم شنوایی تاثیر می گذارد. به عبارتی دیگر سیستم گردش خون و قلبی سالم برای داشتن شنوایی مناسب لازم می باشد.

 در یک مطالعه ای در سال 2009 نشان داده شده است که بین نقص شنوایی فرکانس پایین و بیماری های قلبی عروقی یک رابطه کاملا مشخص وجود دارد. در واقع در این مطالعه عنوان شده بود: کم شنوایی فرکانس پایین می تواند یک هشدار برای بیماری قلبی عروقی باشد، توجه کنید در صورت مشاهده یک کم شنوایی فرکانس پایین برای مطمئن شدن از وضعیت سلامت سیستم قلبی-عروقی حتما یک ارزیابی و معاینه تخصصی صورت گیرد.

پس اگر بیماری قلبی دارید، این موضوع را با متخصص شنوایی خود در میان گذارید و همینطور مشکل کم شنوایی در فرکانس پایین را نیز به متخصص قلب خود گزارش کنید.

یکی از داروهایی که غالبا برای بیماری های قلبی-عروقی استفاده می شود، داروی آسپرین می باشد. لازم است توجه کنید که مصرف دوره ای آسپرین حتی در یک دوره کوتاه چند ماهه به صورت کاملا مشخصی می تواند شنوایی شما را تحت تاثیر قرار دهد. کم شنوایی ناشی از آسپرین به صورت دوطرفه، در فرکانس های بالا، حسی عصبی و غالبا برگشت پذیر است. به عبارتی با قطع مصرف دارو سیستم شنوایی می تواند به حالت عادی خود بازگردد. یکی دیگر از علائم استفاده از این دارو یک نوع وزوز با فرکانس بالا می باشد.این عارضه نیز با قطع مصرف دارو به حالت طبیعی بازمیگردد.

چناچه شما یا یکی از نزدیکانتان با مشکل قلبی عروقی مواجه شده است، توصییه می کنیم به یک متخصص شنوایی مراجعه کنید و مشکل خود را با ایشان در میان گذارید. چناچه به صورت یک دوره طولانی از دارو استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم به صورت دوره ای ارزیابی شنوایی را انجام بدهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

 

 

 

گروه علمی و آموزشی صبا